Ґарчен Рінпоче у Мюнхені

Шановна Сангхо, запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до ритуалів Довгої Життя з нагоди 80-річчя Кьябдже Ґарчена Рінпоче. Ця подія, ініційована Друпоном Церінґом Рінпоче, буде відбуватись в Мюнхені з 4 до 11 жовтня 2016 року.
Cангха Інституту Ґарчен в Мюнхені за підтримки інших центрів Ґарчена Рінпоче організує і спонсорує цю подію.
Протягом церемоній будуть даровані посвячення Ваджрасаттви, Ушнішавіджаі і Білої Тари, відбудеться накопичення ста тисяч цоґів Ваджрасаттви і Ушнішавіджаі, офіри мандали та інші ритуали.

Якщо ви плануєте прийняти участь, необхідно зареєструватися до 30-го червня за посиланням.
Якщо вам потрібно запрошення для отримання візи в посольстві Німеччини, надішліть на нашу адресу [email protected] копію закордонного паспорта та дату участі.

Розклад Практик:

4 жовтня – Відкрита лекція Ґарчена Рінпоче на тему “Життя і смерть”, обітниці Притулку.
5 жовтня – Ваджра-майстер церемонії дарує посвячення Ваджрасаттви в традиції терма Чокґюра Лінґпи, проведе церемонію зцілення і прочитає молитви довгого життя для Кьябдже Ґарчена Рінпоче. Після цього, вся сангха прийматиме участь в ритуалі офіри 100.000 Цоґів Ваджрасаттви. з метою очищення наших неблагих діянь і потьмарень та накопичення блага.
6 жовтня – Накопичення 100.000 Цоґів. Також Ґарчен Рінпоче дарує посвячення Ушнішавіджаї.
7 жовтня – Офіра 100.000 Цоґів Ушнішавіджаї. Практики накопичення мантр Білої Тари, Амітаюса та інших божеств.
8 жовтня – вранці Ваджра-майстер церемонії, Друпон Церінґ Рінпоче і вся сангха виконають підготовчу практику Амітаюса. Після цього почнеться Церемонія Довгого Життя. Учні та члени Центрів з різних країн здійснять офіру Мандали. Під час святкування буде можливість зробити офіру танців і пісень на різних мовах для встановлення хорошого зв’язку.
У другій половині дня відбудеться показ біографії Ґарчен Рінпоче «На Благо Всіх істот». На завершення всіх подій ввечері 8 жовтня Кьябже Ґарчен Рінпоче дарує посвяту Білої Тари на прохання тибетської спільноти в Мюнхені.
9 – 11 жовтня Ґарчен Рінпоче дарує коментарі на текст “Океан Єдиного Наміру” – молитву про бардо вчителя Дзоґчен Джігме Лінґпи, яку Рінпоче отримав від свого Ґуру Кхенпо Мюнсела. Також Рінпоче дарує посвяту Міларепи, усну передачу і коментарі на практику. На завершення відбудеться Цоґ Міларепи.