Ламчен Ґ’ялпо Рінпоче посвячення та вчення по практиці Чакрасамвари

Шановна Сангха, ми дуже раді повідомити, що з 1 по 3 липня Київ відвідає високореалізований Лама Лінії Друкунґ Каґ’ю Ламчен Ґ’ялпо Рінпоче. Він проведе посвячення та вчення по практиці Чакрасамвари.

Ламчен Ґ’ялпо Рінпоче знаний як видатний вчений та високореалізований практик Дзоґчену і Магамудри. Він багато й докладно навчався у найвидатніших майстрів тибетського буддизму та має унікальні здібності передавати дгармічні вчення, зокрема згідно з традицією Дрікунґ Дзоґчену.

Дрікунґ Ламчен Ґ’ялпо Рінпоче народився в 1939 році в районі Нанґчен, що в Східному Тибеті. Він був визнаний реінкарнацією Лами Пхурґи (1883-1938). В п’ять років його возвели на трон як Тулку згідно з віщуванням і пророцтвами, і він почав традиційне буддійське навчання в монастирі Ло Лунґкар Ґон.

Від Його Святості 16-го Кармапи, Ґ’ялпо Рінпоче отримав такі глибокі вчення, як Магамудра і Циґ-чіґма Кармапи Ранґджунґ Дордже; від Сіту Пема Ванґчука –посвячення, коментарі та сутністні настанови; від Зиґара Конґтрула Рінпоче – Рінчен Терзо й посвячення, коментарі та сутністні настанови стосовно практики всіх божеств-їдамів; від Ріпа Селджє Рінпоче – посвяти та вчення Роду передачі Карма Каґ’ю; і від Ділґо Кх’єнце Рінпоче – н’їнґмапінські тантри, садгани та сутністні настанови в цілому, й учення Н’їнґтіґ Ябжі зокрема.

Ґ’ялпо Рінпоче проявляв себе в різних ролях: він не тільки тулку і монах, він також був регіональним очільником та адміністратором у тибетському уряді Далай-Лами в вигнанні – він Лама, який проявляє себе в різних аспектах, перебуваючи незмінно в суттєвій природі свідомості.
У вигнанні Ґ’ялпо Рінпоче 11 років служив у Тибетському уряді на посаді старшого секретаря і потім на посаді Директора тибетського ремісничого Центру в Сімлі, в Індії. Наприкінці тих 11 років, на прохання Дрікунґа К’ябґона Рінпоче, Ґ’ялпо Рінпоче перейшов на посаду особистого секретаря Його Святості. Далі Ґ’ялпо Рінпоче також працював на посаді генерального секретаря Інституту Дрікунґ Каґ’ю під час його заснування й багато допомагав упродовж різних стадій відбудови та розвитку Роду передачі Дрікунґ Каґ’ю у вигнанні.

Розгорнута біографія Ламчена Ґ’ялпо Рінпоче.

Рекомендована пожертва за весь рітріт 500 грн. Всі пожертви за участь у вченнях будуть використані на витрати, пов’язані з організацією вчень.

Розклад Практик:

1 липня, п’ятниця
14:00 – 16:00 Посвячення Чакрасамвари
17:00 – 19:00 Вчення по практиці Чакрасамвари

2 липня, субота, Практика та вчення Чакрасамвари
10:00 – 12:00 перша сесія
13:30 – 15:00 друга сесія
15:30 – 17:00 третя сесія
17:30 – 19:00 четверта сесія

3 липня, неділя, Практика та вчення Чакрасамвари
10:00 – 12:00 перша сесія
13:30 – 15:00 друга сесія
15:15 – 16:45 третя сесія
17:00 – 19:00 Ґуру Йога/Цоґ