Рітріт з Друпон Еше Занґмо (Рейчел Доддз) та Джорджио Савіліано

Друпон Еше Занґмо (Рейчел Доддс) та Джорджио Савіліано проведуть у Києві чотирьохденний рітріт по практикам шаматхи та віпаш’яни в традиції Дрікунґ Каґ’ю. Багато людей вже знайомі з практикою шаматхи. Шаматха має велике значення для заспокоєння розуму і розвитку нашого усвідомлення. Це практика концентрації, яка допомагає уповільнити швидкий плин наших думок. Однак, спокійний стан розуму сам по собі не є метою медитації. Цей стан використовується для розпізнавання природи нашої свідомості. Це практика віпасани. За допомогою спеціальних технік віпасани, практикант має можливість відчути смак істинного шляху медитації.
Цей рітріт – дуже особлива можливість отримати справжній досвід медитації в сприятливому середовищі, де ми будемо повністю сфокусовані на практиці та обговоренні медитативних переживань таким чином, щоб отримати розуміння, як розвивати особисту практику шаматхи та віпаш’яни. Рітріт може бути цікавим та корисним не тільки для практикантів буддизму, але й для тих, хто займається йогою та цікавиться практикою медитації для того, щоб краще справлятися зі щоденними викликами.
Джорджио має глибоке розуміння взаємозв’язку дихання та свідомості. Під час рітріту він буде проводити заняття з йоги та дихання, щоб підтримати тіло та свідомість. Це допоможе поглибити досвід в медитації та запобігти будь-якому фізичному дискомфорту під час практики.
Детальніша біографія Рейчел та Джорджио.

Так як усі сесії рітріту пов’язані між собою, ми дуже рекомендуємо відвідати рітріт цілком, а не частинами.

Реєстрація та оплата
Кількість місць в групі обмежена, тому заохочуємо всіх бажаючих прийняти участь зареєструватися в гугл-формі.

Рекомендована пожертва за рітріт – 600 грн. за умови реєстрації та внесення попередньої оплати 100 грн. (реквізити для оплати будуть надіслані на Вашу електронну пошту після реєстрації.)
Оплата на місці – 800 грн.

Всі пожертви за участь у вченнях будуть використані для відшкодування витрат та організацію рітріту та на офіру Друпон Еше Занґмо та Джорджио.
Будемо вдячні за будь-яку спонсорську підтримку або допомогу в організації вчень.

Розклад Практик:

12-15 серпня
9:00 – 12:30 Практика
12:30 – 14:30 обідня перерва
14:30 – 18:00 Практика