Вчення Вельмишановного Траґи Рінпоче та Лами Журавки Дазанґ

Шановна Санґхо, ми з радістю анонсуємо спільні вчення Вельмишановного Траґи Рінпоче та Лами Журавки Дазанґ, які відбудуться в Києві в червні.

Вельмишановний Траґа Рінпоче був рітрітним майстром Лами Журавки як під час її коротших підготовчих рітрітів, так і під час чотирирічного затвору, який вона проходила в Центрі Ґарчена Рінпоче в Арізоні. Траґа Рінпоче є великим майстром Дзоґчену, Магамудри і Шести Йоґ Наропи. Він отримав фундаментальні та найглибші вчення від видатних сучасних майстрів тибетського буддизму, зокрема від Його Святості Четсанґа Рінпоче, Ґарчена Рінпоче, Кхенчена Джиґме Пунцоґа, та багатьох інших. У закритих рітрітах Рінпоче практикував понад 10 років.

Надзвичайний майстер школи Ньїнґма Кхенпо Мунсел дарував йому докладні вчення по практикам Дзоґчену в традиції Лонґчен Ньїнґтик. Траґа Рінпоче провів у рітріті біля Кхенпо Мунсела безперервно сім років і практикував Трекчо, Тоґал та інші поглиблені практики. Кхенпо Мунсел був спільним корінним Учителем Траґи Рінпоче та Ґарчена Рінпоче.

Від Траґи Рінпоче Лама Журавка отримала різні посвячення та детальні настанови згідно з традиціями Родів Передачі Дрікунґ Каґ’ю і Лонґчен Ньїґтик; зокрема по практиці Ваджрайоґіні, якими вона ділиться з нами на своїх ученнях у Києві. Траґа Рінпоче виконував обов’язки рітрітного майстра і заступника Ґарчена Рінпоче в арізонському Центрі до 2009 року. Потому Траґа Рінпоче прийняв рішення повернутися в Тибет. З тих пір Рінпоче ще не повертався до Америки. Подорож в Україну буде першим візитом Рінпоче до Європи, і взагалі його першим виїздом з Азії з 2009 року.

Кількість місць у залах Чайного Клубу та Нашого Формату обмежена, тому, будь ласка, зареєструйтеся:

Всі кошти від пожертв ідуть на організацію вчень. Рекомендована пожертва є мінімальною сумою, яка допоможе нам частково покрити організаційні витрати. Як завжди, ми будемо щиро вдячні за будь-яку спонсорську допомогу.

Розклад Практик:

12 червня, 17:30-20:30.
Лама Журавка дасть вчення по практиці Тцетар: Рятування життя.
Рекомендована пожертва: 200 грн.

14 червня – 16 червня, 10:00-18:00.
Відбудуться вчення Траґи Рінпоче.
Рінпоче дарує посвячення Манджушрі та вчення по практиці цього Їдама. За сприятливим збігом обставин у травні цього року Траґа Рінпоче здійснює 16-денну прощу на гору Вутайшан (“П’ять вершин”), також відому як обитель Манджушрі, разом із 46 учнями-Ламами Чаґме Рінпоче, де вони роблять однотижневий друбчен практики наближення Манджушрі. Отже ми матимемо можливість отримати безпосереднє благословіння від цієї практики та сутнісні настанови від реалізованого майстра.
Рекомендована пожертва: 500 грн за один день

21-22 червня, 10:00-18:00.
Відбудуться спільні вчення Траґи Рінпоче та Лами Журавки.
Траґа Рінпоче драує посвячення Ваджрайоґіні та настанови з цієї глибокої практики. Лама Журавка дарує вчення про три каї відповідно до практики Ваджрайоґіні.
Рекомендована пожертва: 500 грн за один день.