Вчення Лами Журавки Дазанґ

Шановна Сангхо, запрошуємо вас на вчення Лами Журавки Дазанґ, що відбудуться в Києві з 3 по 9 травня 2018 року. У липні 2009 року Ґарчен Рінпоче попрохав Ламу Журавку Дазанґ направляти учнів в Україні в їх розумінні Дгарми, а також дбати про їх потреби, пов’язані з практикою. Детальніше про Ламу Дава Занґмо.

Крім того 7-8 травня, є можливість організації індивідуальних зустрічей з Ламою Журавкою.

Практиканти матимуть нагоду отримати відповіді на питання і інструкції стосовно особистої практики. Для цього пишіть нам на адресу [email protected]

Розклад Практик:

3 травня, четвер
18:30 – 20:30 – Загальна лекція “Шлях до просвітлення. Щаблі практики в лінії Дрікунґ Каґ’ю”
Ми поговоримо про щаблі шляху в традиції школи Дрікунґ Каґ’ю, які практики слід виконувати на різних щаблях, а також про погляд, що відповідає різним рівням  практики. Ми також заторкнемо тему медитації: розберемось в тому для чого вона потрібна та чим медитація початківця відрізняється від медитації досвіченого практиканта.

Вхід вільний

4-6 травня, п’ятниця – неділя
10:00 – 19:00 Ретріт Ваджрайоґіні
Практика їдама — це метод направлений на розкриття правильного погляду. Коли ми маємо правильний погляд, що постає з пережиття природи свідомості, розкривається глибинна мудрість. Саме ця мудрість допомагає нам виробити засоби для того, щоб допомогти собі та іншим звільнятися від страждань, які є наслідком чіпляння за ілюзорне “я“.

Рекомендована пожертва за один день рітріту – 400 грн.

9 травня, середа
14:00 – 16:30 Ґуру Йоґа Ґарчена Рінпоче
Важливість Ґуру Йоґи на шляху до просвітлення. Як застосовувати цю практику в побутовому житті.

Вхід вільний

Всі пожертви за участь у вченнях будуть використані на витрати, пов’язані з організацією вчень. Ми будемо вдячні за будь-яку спонсорську допомогу та підтримку.