Рітріт “Розуміння емоцій за допомогою системи п’яти буддових родин” з Друпон Еше Занґмо (Рейчел Доддз) та Джорджио Савіліано

Система п’яти буддових родин — сутність ваджраяни. З точки зору ваджраяни, емоції це не щось, що підлягає знищенню, а радше вхідні ворота, що ведуть до наших просвітлених якостей. Цей захоплюючий та витончений погляд на особистість та її емоції вчить дивитись в суть емоцій, а також трансформувати їх в їхню чисту природу — п’ять видів мудрості.

Під час рітріту ми поринемо в захоплюючу подорож, метою якої буде дослідити кожну з буддових родин та розпізнати аспекти деформованих та чистих енергії кожної родини в собі та в інших. Рейчел навчить нас краще розуміти наш потенціал та роль емоцій на духовному шляху. Джорджио допоможе нам відчути різноманітні енергії буддових родин через рухи та дихання.

Детальніше про вчителів можете прочитати на тут.

Рітріт може бути цікавим та корисним не лише практикантам буддизму, але й тим хто займається йогою та цікавиться практикою медитації для того, щоб краще справлятися зі щоденними викликами.

Оскільки всі сесії рітріту пов’язані між собою, ми рекомендуємо відвідати рітріт цілком, а не частинами.

Кількість місць в групі обмежена, тому заохочуємо всіх бажаючих прийняти участь заповнити реєстраційну форму:

Рекомендована пожертва за рітріт —1000 грн., за умови реєстрації та внесення попередньої оплати 200 грн. (реквізити для оплати будуть надіслані на Вашу електронну пошту після реєстрації). Оплата на місці —1200 грн.

Всі пожертви за участь у вченнях будуть використані для відшкодування витрат та організацію рітріту та на офіру Друпон Еше Занґмо та Джорджио. Будемо вдячні за будь-яку спонсорську підтримку або допомогу в організації вчень.

Розклад Практик:

13-15 липня
9:00 – 12:30 Практика
12:30 – 14:30 обідня перерва
14:30 – 18:00 Практика