Вчення Лами Журавки Дазанґ по Пхові в Києві

Запрошуємо на вчення Лами Журавки Дазанґ по Пхові.

У тантричному буддизмі практика пхови є найшвидшим, і можливо найпростішим, шляхом досягнути Просвітлення. Сказано, що навіть ті, в кого свідомість найзанечищеніша і хто мають найтяжчу карму, можуть просвітлитися методом пхови.

Марпа, один із праотців Роду Передання Каґ’ю, сказав: «Є багато вчень про те, як
просвітлитися. Втім я маю метод – пхову – який призводить до просвітлення і без того, щоб тривало медитувати».

З-поміж усіх видів і традицій пхови, всі Роди Передання тибетського буддизму вважають т.зв. «Велику Дрікунґ пхову» як таку, що сповнена особливої сили і благословінь. Вона проста у виконанні, втім надзвичайно потужна.

«Велика Дрікунґ пхова» є термою від самого Ґуру Рінпоче, з VIII ст.н.е. в Тибеті. Пізніше її розкрив тертон Ньїда Санґє і вона стала надбанням Роду Передання Дрікунґ Каґ’ю, де вона утримувалася і передавалася протягом сотень років до наших днів. Там вона й стала славетна серед тибетців, а тепер і по всьому світу, як Велика пхова Дрікунґпів, також знана під назвою «Всаджена стеблина».

Кількість місць обмежена, тому, будь ласка, зареєструйтесь.

Всі кошти від пожертв ідуть на організацію вчень. Рекомендована пожертва є мінімальною сумою, яка допоможе нам частково покрити організаційні витрати. Як завжди, ми будемо щиро вдячні за будь-яку спонсорську допомогу.

Розклад Практик:

17 вересня:
18:00 – 20:30
Рекомендована пожертва: 200 грн

18-19 вересня:
10:00 – 19:30
Рекомендована пожертва: 500 грн за один день