Посвячення та вчення Ямантаки з Вельмишановним Ламою Тубтен Німою

З благословення Гарчена Рінпоче та за Його особистим запитом Лама Тубтен Німа вперше відвідає київський центр «Дрікунґ Спільнота Ратнашрі» та дарує вчення та посвячення Ямантаки.

Записи вчень можна переглянути на нашому каналі youtube.

Вельмишановний Лама Тубтен Німа народився у Східному Тибеті в 1965 році. У 14 років йому пощастило отримати настанови великого йогіна Тамґі про наслідки благих і неблагих діянь. Потім Лама Тубтен Німа завершив обширні підготовчі практики згідно циклу терма Янґзаб.

Його сім’я була пов’язана з монастирем Ґаргон Ґарчена Рінпоче задовго до подій Культурної Революції, тому Лама Тубтен Німа доклав великих зусиль, щоб потрапити в цей монастир. Там він прийняв обітниці притулку від Кьябдже Ґарчена Рінпоче і отримав посвячення в чернечий сан від Магасіддги Карми Норбу.

Лама Тубтен Німа навчався ритуалам Старих і Нових тантр і безлічі інших активностей, включаючи Садхани Кагьє, Лама Ґонду, Сутність Великого Блаженства і Ваджракілаї. Він виконував обов’язки умзе, а згодом ґеке у Ґаргоні.

Він також отримав настанови від великої кільскості вчителів, включаючи вчення трекчо і тоґал від Кхенпо Мюнсела, всі вчення, що стосуються Захисників Дгарми Дрікунґ Каґ’ю внутрішніх та зовнішніх тантр від Кьябдже Ґарчена Рінпоче, і від Кхенпо Джіґме Пунцока цикл Кілаї з його власного терма. У Дрікунґ Тілі він вивчав П’ятищаблеву Магамудру і Шість Йог Наропи під керівництвом Друпона Тензіна Німи. Він також досконало опанував Ґончік і Сутність Вчень Магаяни Джігтена Сумгона, Тридцять Сім Практик Бодгісатв, цикли Чакрасамвари, Варагі, Янгзаб та інші.

Кьябдже Ґарчен Рінпоче дарував Ламі Тубтен Німі титул ваджрного вчителя і попросив його реорганізувати і відновити практику і чернечу дисципліну в монастирях у Центральному Тибеті. У деяких випадках йому доводилося відновлювати традиції практики після двадцятип’ятирічного перерви.

Після переїзду в США Лама Тубтен Німа був рітрітним майстром і умзе в Інституті Ґарчен в Арізоні, а потім заснував центр Дрікунг Рінчен Чолінг в Лос-Анджелесі і на даний момент керує ним.

Розклад Практик:

21 квітня, п’ятниця

18:00 – 20:30 Посвячення  Ямантаки 

Рекомендована пожертва 250 грн

22 квітня, субота, Вчення Ямантаки

10:00 – 12:00 1 сесія

13:30 – 15:00 2 сесія

15:30 – 17:00 3 сесія

17:30 – 19:00 4 сесія

Рекомендована пожертва за весь день вчень 300 грн

23 квітня, неділя, Вчення Ямантаки

10:00 – 12:00 1 сесія

13:30 – 15:00 2 сесія

15:30 – 17:00 3 сесія

17:00 – 19:00 Ґуру Йога/Цоґ

Рекомендована пожертва за весь день вчень 300 грн

Суми пожертв є рекомендованими та залишаються на Ваш розсуд. Всі кошти, зібрані на вченнях будуть використані на витрати, пов’язані з діяльністю Центру та приїздом Вчителів.

Обовязково візьміть з собою коврики та подушки для сидіння:)

Ми будемо вдячні за будь-яку спонсорську підтримку або допомогу.